Olaj, Emulzió szűrés

Keresés a weboldalon

A Micronfilter egy fiatal csapatból álló, rendkívül tehetséges mérnökökből és értékesítőkből áll, akiknek célja a munkahelyteremtés egészségesebb munkája, az u.n. munkahelyi ökológiai irányelvek alkalmazása által.
 Ezek a maximális szem előtt tartás mellett alkották meg a termékeiket, amelyek magas szintű szűrési megoldásokat kínálnak a szerszámgépek kibocsátott olajköd gyűjtésére és a hűtőfolyadékok megfelelő szűrésére. Az elmúlt évek nagyléptékű, innovatív fejlesztéseinek, illetve ezek mellett fenntartott versenyképes áraiknak köszönhetően sikeresen versenyeznek a nagynevű konkurenciák termékeivel.
 Egy modern ipari termelés elképzelhetetlen megfelelő kenő- és hűtőanyag nélkül. A munkák és a munkakörnyezet számára egyaránt közvetlen veszélyt jelent a megfelelő elragadtatás és szűrés nélkül kialakuló mechanikus, porlasztó hatásoknak köszönhetően.
 A Micronfilter a következő területeken nagy tapasztalattal és kifinomult megoldásokkal rendelkezik: szikraforgácsolás, hagyományos és védőgázas hegesztés, vágás, gépi fémmegmunkálás, lézerhegesztés, forrasztás, porelszívás, csiszolás és minden olyan helyen, ahol gázok, szagok semlegesítése, füstszennyezés, emulzió ködelszívás szükséges.

LÉGSZŰRÉSI TECHNOLÓGIA
A fémmegmunkálási folyamatok és kenésük által okozott minden szennyezés a különböző méretű, sűrűségű és súlyú (por, aeroszol, füst és szag) változó keveréke. A levegőszűrés hatékonyabbá tételéhez minden szennyező anyagot a megfelelő közeggel kell megközelíteni, amely képes a legveszélyesebb részecskék megtartására. Tehát a jó szűrés érdekében elsősorban a szennyező anyagok hatékony visszatartása, nem csak a centrifugálás vagy a coalescens eljárás révén fogható.

A nagy részecskék összeolvadása vagy durva szűrés útján érhető el; ezért annál kisebb a részecskeméret kicsi, a legmagasabbnak kell lennie a szűrőközeg hatékonyságának, különösen azért, mert ezek a részecskék könnyen elérhetik az érzékeny emberi szerveket, ami betegségeket okoz. Éppen ezért a MICRONFILTER hihetetlenül gondoskodik a használt szűrőanyagról, csak a ködgyűjtőjét, CSAK tanúsított szűrővel. Ködgyűjtőinket akkor is használhatjuk, ha végső HEPA szűrők nincsenek felszerelve, mivel belső patronjainkat független intézmények tanúsítják (IFA BGIA "M" minősített 98% -os hatékonyság).

Micronfilter logoA MICRONFILTER nem csupán a munkahelyeken, hanem a KÖRNYEZETBEN is levegőt szed. A köd kollektoregységei egy nagyon mérnöki, ellenállóképes, de könnyű ventilátorral rendelkeznek, amely kiváló teljesítményt nyújt, sokkal kevesebb energiát használva, mint a versenytársak (átlagosan 50% -kal kevesebb). A gyárban felhasznált extra kWh esetén félkilogramm CO2 kerül kibocsátásra a légkörben. Ha csak egy szerszámgép működött, a KUBE egysége 3 7/7 napot működtetett, néhány versenytárs márka helyett maximum 2 000 eurót lehetett megtakarítani, és 1 tonna CO2-t nem szállítana az égen.

EXPOZÍCIÓ A KÖRNYEZETI AEROSOLOK ÉS A KÖZÖSSÉGI OLAJOK MINTÁJA

A vágáshoz, hűtéshez és kenéshez használt ásványi / szintetikus olajok (vízkémiai anyagok, vágófolyadékok, tisztítatlan olajok) elemzése különbözõ adalékokat és tartósítószereket mutat, amelyek közül egyesek az R40 kockázati rátával vannak osztályozva: A visszafordíthatatlan hatás lehetõsége. A rendellenességek vagy megbetegedések elsősorban a következő céltípusra vonatkoznak: bőr, légzőszervi, máj- és vesebetegségek. Kizárólag a PAH-kat (policiklusos aromás szénhidrogének) tartalmazó olajok esetében az irodalom rákos megbetegedésekről számol be, különös tekintettel a bőrre és a légzőrendszerre. Továbbá a levegőből nem távolított olajköd, a gravitáció következtében, sétafelületekre, szerszámgépekre és elektronikus vezérlőeszközökre helyezkedik el, ami rendkívül veszélyes körülményeket teremt a gyalogláshoz és a szerszám használatához.

ÖL ÉPÜLÉSI TERÜLETEN KERESZTÜL

A levegőből nem távolított olajköd, a gravitáció miatt, sétafelületekre, szerszámgépekre, elektronikus vezérlőeszközökre és minden egyéb kitett eszközre és berendezésre fog betakadni, ami rendkívül veszélyes feltételeket teremt a gyalogláshoz és a eszköz maga. A forrásmegőrző rendszerek (köd és porgyűjtők) megakadályozása megakadályozza ezt a jelenséget, optimális körülmények között tartja a munkaterületet, és jelentősen csökkenti a csúszás, bizonytalan tapadási tárgyak és hasonló problémák miatt bekövetkező balesetek kockázatát.

AZ OIL MISTS

Elgondolkodott már azon, hogy mekkora költséget fizetsz az egészségügyben és a pénzben, ami nem foglalkozik a munkahelyi környezetszennyezéssel? A szakmai betegségek, a munkahelyi balesetek, az alacsony termelékenység, a betegség miatti távollétek csak néhány olyan költség, amelyet a Társaság, maguk és az Ön számára dolgozóknak el kell viselniük, ha a munkahelyén nem szembesülnek az olajköd szennyeződésével A levegő minősége, amikor napi lélegzetet érez a munka során, fontos, ahogy gondolod!

A COOLANT RECYCLING-RÓL

Ugyanazok az alapelvek, amelyekre a légszűrő egységek projektjét alapoztuk, inspirálták a hűtőfolyadék-szűrők előállítását: a környezetvédelem, a munkavállalók egészségének védelme, a szennyezés csökkentése és az energiahulladék csökkentése.

Az ásványi / szintetikus olajok és származékaik hatékony felhasználása elsősorban a fogyasztásukat csökkenti. A jobb hűtőfolyadékokat a fémmegmunkálás során szűrik, annál hosszabb lesz az életük.

1156 kg CO2 keletkezik 10 kg szintetikus olaj előállításához. 1 kg a környezetben felszabaduló szintetikus olaj szennyezheti az 1.000.000 liter tiszta vizet.

A szerszámgép hűtőfolyadékainak és kenőanyagainak szűrése, megfelelő regenerálással regenerálva, valójában az egyetlen módja a fenntartható használatnak. Ekkor is csak a pénzt takarít meg.